Разиграност и колорит на ноктите: Идеи за летен маникир
Почетна » Убавина и мода » Тело » Разиграност и колорит на ноктите: Идеи за летен маникир

Разиграност и колорит на ноктите: Идеи за летен маникир

Безгрижност, ведрина, позитивност и ноншалатност владеат во текот на летните месеци, а тоа се отсликува и во нашиот стилски репертоар.

Освен што обожаваме да експериментираме со поживи бои во облеката, кулминира желбата да внесеме малку колорит и на ноктите.

Неонски нијанси, динамични цветчиња, апстрактни линии, разнобојни геометриски форми... инспирацијата за забавни маникири е бескрајна и вам ви преостанува само да си изберете омилен.

Летен маникир Летен маникир Летен маникир Летен маникир Летен маникир Летен маникир Летен маникир Летен маникир Летен маникир Летен маникир Летен маникир Летен маникир Летен маникир Летен маникир Летен маникир Летен маникир Летен маникир Летен маникир Летен маникир Летен маникир Летен маникир Летен маникир Летен маникир Летен маникир Летен маникир Летен маникир Летен маникир Летен маникир Летен маникир Летен маникир Летен маникир Летен маникир Летен маникир Летен маникир Летен маникир Летен маникир Летен маникир Летен маникир Летен маникир Летен маникир Летен маникир Летен маникир Летен маникир Летен маникир

Анкета

Анкета
Колку често купувате онлајн?
  • 36%
  • 30%
  • 18%
  • 17%
Се испраќа...

(Вкупно: 5799 гласа)

Цитат

ПЕЈ како никој да не те слуша, ЉУБИ како никогаш да не си бил повреден, ТАНЦУВАЈ како никој да не те гледа и ЖИВЕЈ како на Земјата да е рај.

Непознат автор

Виц

Разговараат сопруг и сопруга:

Тој: Пак ми ја имаш „исчистено“ сметката.

Таа: Па да, затоа што те сакам.

Тој: Каква врска имаат парите со љубовта?

Таа: Знаеш како велат - Чиста сметка, долга љубов.