Најактуелните колекции на Маноло Бланик
Почетна » Убавина и мода » Мода » Најактуелните колекции на Маноло Бланик

Најактуелните колекции на Маноло Бланик

Најпознатиот дизајнер на чевли, Маноло Бланик, секогаш им нуди нешто возбудливо и интересно на своите обожавателки ширум светот. Затоа, не постои жена која не сонува да носи чевли создадени од неговиот генијален ум.

Чевлите на Маноло се подобри од сексот и траат подолго.

Мадона

Секоја негова колекција носи нешто свежо и ново, а сепак изгледа класично и вечно убаво. Ако сè уште не сте ги виделе најновите креации на модниот гениј Бланик, не пропуштајте сега да ги видите прекрасните чевли, во кои нема како, а да не се вљубите.

Со понудените фотографии ви нудиме шанса да оцените дали изјавата на Мадона за чевлите на Бланик е точна. Подолу се дадени двете најактуелни колекции на големиот дизајнер.

Чевли од Маноло Бланик за сезоната есен-зима 2009/2010.Чевли од Маноло Бланик за сезоната есен-зима 2009/2010.Чевли од Маноло Бланик за сезоната есен-зима 2009/2010.Чевли од Маноло Бланик за сезоната есен-зима 2009/2010.Чевли од Маноло Бланик за сезоната есен-зима 2009/2010.Чевли од Маноло Бланик за сезоната есен-зима 2009/2010.Чевли од Маноло Бланик за сезоната есен-зима 2009/2010.Чевли од Маноло Бланик за сезоната есен-зима 2009/2010.Чевли од Маноло Бланик за сезоната есен-зима 2009/2010.Чевли од Маноло Бланик за сезоната есен-зима 2009/2010.Чевли од Маноло Бланик за сезоната есен-зима 2009/2010.Чевли од Маноло Бланик за сезоната есен-зима 2009/2010.Чевли од Маноло Бланик за сезоната есен-зима 2009/2010.Чевли од Маноло Бланик за сезоната есен-зима 2009/2010.Чевли од Маноло Бланик за сезоната есен-зима 2009/2010.Чевли Маноло Бланик за сезоната пролет-лето 2010Чевли Маноло Бланик за сезоната пролет-лето 2010Чевли Маноло Бланик за сезоната пролет-лето 2010Чевли Маноло Бланик за сезоната пролет-лето 2010Чевли Маноло Бланик за сезоната пролет-лето 2010Чевли Маноло Бланик за сезоната пролет-лето 2010Чевли Маноло Бланик за сезоната пролет-лето 2010Чевли Маноло Бланик за сезоната пролет-лето 2010Чевли Маноло Бланик за сезоната пролет-лето 2010Чевли Маноло Бланик за сезоната пролет-лето 2010

Колекција есен-зима 2009/2010

Маноло Бланик создаде извонредна колекција обувки за сезоната есен-зима 2009/2010. Секој пар обувки од оваа колекција е уметничка креација, што е вообичаено за големиот уметник г-дин Бланик.

Колекцијата есен-зима изобилува со бои и фантастичен дизајн, а се карактеризира со многу високи потпетици, кои се прифатени од сè повеќе жени низ светот.

Колекција есен-зима 2009/2010

Чевли Маноло Бланик од колекцијата за сезоната есен-зима 2009/2010.

Колекција есен-зима 2009/2010

Чевли Маноло Бланик од колекцијата за сезоната есен-зима 2009/2010.

Колекција есен-зима 2009/2010

Чевли Маноло Бланик од колекцијата за сезоната есен-зима 2009/2010.

Колекција есен-зима 2009/2010

Чевли Маноло Бланик од колекцијата за сезоната есен-зима 2009/2010.

Колекција есен-зима 2009/2010

Чевли Маноло Бланик од колекцијата за сезоната есен-зима 2009/2010.

Колекција есен-зима 2009/2010

Чевли Маноло Бланик од колекцијата за сезоната есен-зима 2009/2010.

Колекција есен-зима 2009/2010

Чевли Маноло Бланик од колекцијата за сезоната есен-зима 2009/2010.

Колекција есен-зима 2009/2010

Чевли Маноло Бланик од колекцијата за сезоната есен-зима 2009/2010.

Колекција есен-зима 2009/2010

Чевли Маноло Бланик од колекцијата за сезоната есен-зима 2009/2010.

Колекција есен-зима 2009/2010

Чевли Маноло Бланик од колекцијата за сезоната есен-зима 2009/2010.

Колекција есен-зима 2009/2010

Чевли Маноло Бланик од колекцијата за сезоната есен-зима 2009/2010.

Колекција есен-зима 2009/2010

Чевли Маноло Бланик од колекцијата за сезоната есен-зима 2009/2010.

Колекција есен-зима 2009/2010

Чевли Маноло Бланик од колекцијата за сезоната есен-зима 2009/2010.

Колекција есен-зима 2009/2010

Чевли Маноло Бланик од колекцијата за сезоната есен-зима 2009/2010.

Колекција пролет-лето 2010

Наредните фотографии ќе ви покажат што подготвува неверојатниот Бланик за сезоната пролет/лето 2010.

Колекција пролет-лето 2010

Чевли Маноло Бланик од колекцијата за сезоната пролет-лето 2010.

Колекција пролет-лето 2010

Чевли Маноло Бланик од колекцијата за сезоната пролет-лето 2010.

Колекција пролет-лето 2010

Чевли Маноло Бланик од колекцијата за сезоната пролет-лето 2010.

Колекција пролет-лето 2010

Чевли Маноло Бланик од колекцијата за сезоната пролет-лето 2010.

Колекција пролет-лето 2010

Чевли Маноло Бланик од колекцијата за сезоната пролет-лето 2010.

Колекција пролет-лето 2010

Чевли Маноло Бланик од колекцијата за сезоната пролет-лето 2010.

Колекција пролет-лето 2010

Чевли Маноло Бланик од колекцијата за сезоната пролет-лето 2010.

Колекција пролет-лето 2010

Чевли Маноло Бланик од колекцијата за сезоната пролет-лето 2010.

Колекција пролет-лето 2010

Чевли Маноло Бланик од колекцијата за сезоната пролет-лето 2010.

Анкета

Анкета
Каде планирате да одите на одмор летово?
  • 40%
  • 14%
  • 25%
  • 21%
Се испраќа...

(Вкупно: 9729 гласа)

Цитат

Некои од најдобрите спомени се создадени во апостолки.

Кели Елмор

Виц

Крем со колкав фактор?

- Со 20.

Доволно ќе ви е?

- Ако згрешам, нека изгорам.