Почетна » Семејство » Бебе » Нова генерација пумпи за гради - побрзи, полесни за употреба и нежни за вас

Нова генерација пумпи за гради - побрзи, полесни за употреба и нежни за вас

Инспирација од најдобрите

Ние веруваме дека вашето бебе најдобро знае како да цица. Поради оваа причина, повеќе од 30 години истражуваме што точно се случува кога бебето вшмукува млеко.

Информации од професионалци

Нашето опширно истражување покажа дека и масaжата на брадавиците за стимулација и вакуум се неопходни за проток на мајчино млеко.

Досега, технологијата на пумпите за гради се фокусираше исклучиво на вакуум за да се исцеди мајчиното млеко. Нашата нова технологија за природно движење слично на јазикот на вашето бебе, комбинира стимулација на брадавица и вакуум за да се обезбеди побрз и поприроден проток на млекото.

Пумпа за гради

Ништо не може да се спореди со чувството при доењето. Затоа не е чудно што вашето бебе најдобро се справува со исцедување на млекото од вашите гради.

Нашата нова технологија Natural Motion, прилагодена на вашето бебе, e комбинација од стимулација на брадавицата и вакуум, со што се обезбедува побрзо и поприродно истекување на млекото.*

Кога ќе биде поставено на дојката, бебето ја стимулира брадавицата за да активира оптимално истекување на млекото.

Технологијата Natural Motion нежно ја стимулира брадавицата, исто како бебето и истовремено со вшмукувањето обезбедува побрзо истекување на млекото.

Пумпата располага со една млазница која одговара на секоја дојка благодарение на меката прилагодлива заптивка.**

Мајчиното млеко останува на менито!

Некои мајки започнуваат со користење пумпа кога ќе се вратат на работа, така што нивното бебе може да продолжи да ужива во придобивките од мајчиното млеко. Други пак, користат пумпа повремено, за да ги олеснат градите или да му помогнат на партнерот во ноќните оброци. Без оглед на тоа кога или зошто започнувате да користите пумпа, најважното нешто за позитивно искуство при измолзувањето е да си обезбедите удобност. Истражувањата покажуваат дека колку поудобно да се чувствувате, толку полесно ќе го исцедите млекото.

Пумпа за гради

Сакате да научите нешто повеќе? Прашајте го вашиот советник за доење за пумпите на Авент или посетете ја 24apteka

*На основа на клинички испитувања на приозводот (н=40), спроведено во Холандија во 2019 год. во споредба со претходната верзија на производот. Повеќе информации може да најдете на https://24apteka.mk/product-brands/avent/

**До 30 мм

Комерцијален текст

Анкета

Анкета
Колку често купувате онлајн?
  • 39%
  • 27%
  • 18%
  • 16%
Се испраќа...

(Вкупно: 15054 гласа)

Цитат

ПЕЈ како никој да не те слуша, ЉУБИ како никогаш да не си бил повреден, ТАНЦУВАЈ како никој да не те гледа и ЖИВЕЈ како на Земјата да е рај.

Непознат автор

Виц

Разговараат сопруг и сопруга:

Тој: Пак ми ја имаш „исчистено“ сметката.

Таа: Па да, затоа што те сакам.

Тој: Каква врска имаат парите со љубовта?

Таа: Знаеш како велат - Чиста сметка, долга љубов.