Почетна » Новости » Занимливости » Светот vs. Балканот: Србин кој живее во Шведска снима смешни видеа за животот кај нас и во светот

Светот vs. Балканот: Србин кој живее во Шведска снима смешни видеа за животот кај нас и во светот

Алекс Крајновиќ преку интересни видеа ги покажува разликите помеѓу животот на Балканот и во останатите земји од светот.

30-годишниот Србин пред неколку години се преселил во Шведска и увидел дека има драстична разлика помеѓу нашето и однесувањето и навиките на луѓето во овие земји.

Сега, тој секојдневно мами насмевки кај корисниците на Instagram и TikTok со забавните видеа.

Погледнете дел од нив:

@alexkrajnovic Which one are you? Numbe #balkan #balkans #balkanci #balkanlife #balkanmemes #slavic #easterneurope #easterneuropean #alexkrajnovic #balkantiktok ♬ original sound - alexkrajnovic
@alexkrajnovic + you need to go schoo #balkan #balkans #balkanci #balkanlife #balkanmom #balkanstyle #balkanmoms #slavic #easterneuropean #easterneurope #slavic ♬ original sound - Reggie
@alexkrajnovic Which one do you like more @eurocrem_swisslion #balkan #balkans #balkanci #balkanlife #balkanstyle #slavic #easterneurope #easterneuropean #balkancomedy #alexkrajnovic #balkantiktok ♬ Комбайна-вършачка
@alexkrajnovic Swedish mum way? Or Slavica #balkan #balkans #balkanci #balkanmum #slavic #easterneurope #easterneuropean #vs #sweden #sverige #swedishmum ♬ Monkeys Spinning Monkeys
@alexkrajnovic Where do you hold your sewing thin #balkan #balkans #balkanci #balkanlife #balkanreels #balkanski #balkanmemes #slavic #easterneurope #easterneuropean #alexkrajnovic #balkantiktok ♬ Комбайна-вършачка
@alexkrajnovic Be honest #balkan #balkans #balkanci #balkanlife #balkanmemes #slavic #easterneurope #easterneuropean #balkantiktok #srbija #serbia ♬ Комбайна-вършачка
@alexkrajnovic Pasuljbeans)? #balkan #balkans #balkanci #balkanmum #balkanreels #balkancomedy #slavic #balkanfood #vs #sweden #swedish . . . @MAX Burgers ♬ Monkeys Spinning Monkeys
@alexkrajnovic #balkan #balkans #balkanci #balkanlife #balkanski #slavic #easterneuropean #easterneurope #balkantiktok ♬ Hajde
@alexkrajnovic Did you got more presents or holy trinity’s from your parents? #balkan #balkans #balkanci #balkanlife #balkanmemes #balkanski #balkanmom #slavic #easterneurope #easterneuropean ♬ original sound - alexkrajnovic
@alexkrajnovic Which sentence does your mother use the most when she is angry? #balkan #balkans #balkanci #balkanmom #balkanski #balkanlife #balkancomedy #slavic #easterneurope #easterneuropean #sweden #sverige #swedish ♬ original sound - alexkrajnovic
@alexkrajnovic Which Coca Cola do you like mo #balkan #balkantiktok #balkanci #balkanvideo #balkancomedy #balkans #balkanmusic #balkanboy #balkankids #slavic #easterneuropean #easterneurope ♬ original sound - alexkrajnovic
@alexkrajnovic Do you know why Slavice is spilling the water? #balkan #balkans #balkanci #balkanlife #balkanstyle #balkanmom #slavic #balkanskamama #balkanskihumor #sweden #sverige #swedish #balkantiktok ♬ original sound - alexkrajnovic
@alexkrajnovic #balkan #balkantiktok #balkans #balkanlife #balkanstyle #balkanci #balkancomedy #slavic #easterneuropean #easterneurope ♬ original sound - Reggie
@alexkrajnovic Sugar on sugar, why not Do you like more Coca Cola or Cola Zero? #balkan #balkans #balkanlife #balkanci #slavic #srbija #easterneurope #easterneuropean #balkantiktok #balkantiktoker ♬ original sound - alexkrajnovic
@alexkrajnovic Which one is your favourite drink? #balkan #balkans #balkanci #balkancomedy #balkanlife #balkanmusic #balkanstyle #slavic #easterneuropean #easterneurope #balkantiktok ♬ original sound - Reggie
@alexkrajnovic How many coffees did you have todayPS: I think Balkans are the most diligent workers! #balkan #balkantiktok #balkanci #balkanlife #slavic #balkancomedy #balkanstyle #easterneuropean #easterneurope ♬ original sound - Reggie
@alexkrajnovic Which type are you? #balkan #balkans #balkantiktok #balkanci #balkancomedy #balkanmemes #slavic ♬ Cute Funny Song
@alexkrajnovic Would you Leave Your Home Country For a Better life Or Not? #balkan #balkans #balkanci #balkanlife #slavic #balkanhouse #work #balkanvssweden ♬ Monkeys Spinning Monkeys

Анкета

Анкета
Дали си имате направено естетска корекција на лицето?
  • 12%
  • 25%
  • 62%
Се испраќа...

(Вкупно: 13342 гласа)

Цитат

Животот е како монета. Можете да ја потрошите како сакате, но можете да ја потрошите САМО ЕДНАШ.

Лилиен Диксон

Виц

Брачните расправии се како да читаш „Правила и услови за користење“ на интернет.

На крајот посекако завршуваш со: „Се согласувам“.