Матура vs. Свадба: Лица кои стапиле во брак со партнерот/ката од матура споделуваат фотографии кои сведочат за нивната љубов
Почетна » Новости » Занимливости » Матура vs. Свадба: Лица кои стапиле во брак со партнерот/ката од матура споделуваат фотографии кои сведочат за нивната љубов

Матура vs. Свадба: Лица кои стапиле во брак со партнерот/ката од матура споделуваат фотографии кои сведочат за нивната љубов

Пред неколку дена, Сидни Хаг сподели на Twitter две фотографии со сегашниот сопруг и стана вирален хит на интернет. На едната фотографија, парот позира на матурата, а на другата, на свадбата.

Матура vs. Свадба Матура vs. Свадба

Инспирирани од нејзината објава, многу луѓе кои ја имале истата судбина и стапиле во брак со партнерот или партнерката од матурата споделија на социјалните мрежи фотографии кои сведочат за нивната љубов.

1.

Матура vs. Свадба

2.

Горната фотографија е од пред 31 година. Долната е од пред една години. Ова го создадовме. Три неверојатни ќерки и една внука. Сè уште имам пеперутки во стомакот кога ќе го видам мојот сопруг.

Матура vs. Свадба

3.

Матура vs. Свадба

4.

Матура vs. Свадба

5.

Матура vs. Свадба

6.

Матура vs. Свадба

7.

Матура vs. Свадба

8.

Матура vs. Свадба

9.

Матура vs. Свадба

10.

Матура vs. Свадба

11.

Матура vs. Свадба

12.

Матура vs. Свадба

13.

Матура vs. Свадба

14.

Матура vs. Свадба

15.

Матура vs. Свадба

16.

Матура vs. Свадба

17.

Матура vs. Свадба

18.

Матура vs. Свадба

19.

Матура vs. Свадба

20.

Матура vs. Свадба

21.

Матура vs. Свадба

22.

Матура vs. Свадба

23.

Матура vs. Свадба

24.

Матура vs. Свадба

25.

Матура vs. Свадба

26.

Матура vs. Свадба

27.

Матура vs. Свадба

28.

Матура vs. Свадба

29.

Матура vs. Свадба

30.

Матура vs. Свадба

31.

Матура vs. Свадба

Анкета

Анкета
Дали го вакцинирате вашето дете?
  • 70%
  • 13%
  • 17%
Се испраќа...

(Вкупно: 9437 гласа)

Цитат

Вистински пријател е оној кој ја гледа тагата во твоите очи, додека сите останати веруваат во насмевката на твоето лице.

Анонимен

Виц

Како се нарекува маж кој одбива да користи презерватив?

- Татко.