Маките од 90-тите години кои денешните деца никогаш нема да ги разберат
Почетна » Новости » Занимливости » Маките од 90-тите години кои денешните деца никогаш нема да ги разберат

Маките од 90-тите години кои денешните деца никогаш нема да ги разберат

Кој не се сеќава на времето кога носевме вокмен за да слушаме музика, кога моравме да избираме меѓу интернет и телефон, кога користевме касети...?

Bored Panda создаде колекција од фотографии кои ќе ве вратат во 90-тите години и ќе ве потсетат на маките кои ги имавме пред околу две децении, а кои нашите деца никогаш нема да можат да ги разберат.

Проблемите од 90-тите години Проблемите од 90-тите години Проблемите од 90-тите години Проблемите од 90-тите години Проблемите од 90-тите години Проблемите од 90-тите години Проблемите од 90-тите години Проблемите од 90-тите години Проблемите од 90-тите години Проблемите од 90-тите години Меме Проблемите од 90-тите години Проблемите од 90-тите години Проблемите од 90-тите години Проблемите од 90-тите години Проблемите од 90-тите години Проблемите од 90-тите години Проблемите од 90-тите години Проблемите од 90-тите години Проблемите од 90-тите години Проблемите од 90-тите години Проблемите од 90-тите години Проблемите од 90-тите години Проблемите од 90-тите години Проблемите од 90-тите години Проблемите од 90-тите години Проблемите од 90-тите години Проблемите од 90-тите години Проблемите од 90-тите години Проблемите од 90-тите години Проблемите од 90-тите години Проблемите од 90-тите години Проблемите од 90-тите години Проблемите од 90-тите години Проблемите од 90-тите години Проблемите од 90-тите години Проблемите од 90-тите години

Анкета

Анкета
Дали го вакцинирате вашето дете?
  • 70%
  • 13%
  • 17%
Се испраќа...

(Вкупно: 9397 гласа)

Цитат

Вистински пријател е оној кој ја гледа тагата во твоите очи, додека сите останати веруваат во насмевката на твоето лице.

Анонимен

Виц

Како се нарекува маж кој одбива да користи презерватив?

- Татко.