Почетна » Маркетинг

Маркетинг

Зошто да огласувам на Фемина?
  • Фемина е убедливо најпосетуваниот македонски женски сајт. Огласувањето на Фемина е најефективниот начин да допрете до огромен дел од женската популација во Македонија со релативно мала инвестиција.
  • Фемина е еден од најпосетуваните македонски сајтови воопшто. Во текот на еден месец, Фемина ја посетуваат над 600.000 различни луѓе (според Google Analytics), односно третина од населението на Македонија! Во работен ден бројот на посети во просек е околу 90.000, а месечно вкупниот број на посети е околу 2,5 милиони.
  • Фемина е „Сајт на годината 2011“. На манифестацијата Сајт на годината, која се одржа на 20.12.2011 во Скопје под покровителство на Претседателот на Република Македонија, Словачката амбасада во Македонија и Министерството за информатичко општество и администрација, Femina.mk беше прогласен за најдобар сајт на годината.
  • Добивате максимален ефект во однос на вложените средства. И покрај бројните предности кои ги нуди рекламирањето на Фемина, цените за огласување се повеќе од конкурентни, па без разлика на големината на вашиот буџет, можете да бидете сигурни дека ќе постигнете добри резултати.

Ценовник »
Посетеност »
Референтна листа »
Контакт »