Почетна » Маркетинг » Контакт

Маркетинг

Контакт

E-mail

  • Сакате да закупите рекламен простор на Фемина?
  • Имате информација/соопштение/PR текст кои сметате дека ќе побудат интерес кај нашата публика?

Телефон/факс

047/ 24 20 24

Адреса

Емедиа Грoуп ДОО
Елпида Караманди 8/1
7000 Битола