Најсреќните денови во 2021 година според хороскопот за секој знак | Хороскоп
Почетна » Забава » Хороскоп » Најсреќните денови во 2021 година според хороскопот за секој знак

Најсреќните денови во 2021 година според хороскопот за секој знак

Нетрпеливо ги одбројуваме последните денови од годината која едвај чекаме да заврши и со оптимизам и позитивност гледаме на претстојната 2021.

Додека растат надежите дека новата година ќе ни донесе толку многу прекрасни моменти што ќе ги заборавиме лошите од 2020, да проникнеме низ космичките настани кои нè очекуваат и да ги извлечеме најсреќните денови за секој знак.

Овен

Хороскоп

🍀 Најсреќни денови: 20 март, 12 април, 20 октомври

❤ Љубов: 28 јануари, 21 март, 28 март, 27 април, 11 јуни, 27 јуни, 8 август, 16 август, 10 септември, 15 септември, 6 октомври, 4 ноември

💰 Пари и работа: 6 јануари, 13 јануари, 4 март, 19 април, 11 мај, 20 мај, 10 јуни, 24 јуни, 6 октомври, 19 ноември, 21 декември

Бик

Хороскоп

🍀 Најсреќни денови: 6 јануари, 14 јануари, 19 април, 11 мај, 19 ноември

❤ Љубов: 27 февруари, 27 април, 26 мај, 22 јули, 29 јули, 22 август, 7 септември, 10 септември, 7 октомври, 23 октомври, 30 октомври, 4 ноември, 4 декември, 13 декември

💰 Пари и работа: 8 јануари, 19 јануари, 11 февруари, 4 март, 23 април, 4 мај, 10 јуни, 21 јуни, 23 јуни, 11 јули, 24 јули, 22 август, 11 октомври, 18 октомври, 19 декември

Близнаци

Хороскоп

🍀 Најсреќни денови: 4 март, 20 мај, 10 јуни, 19 декември

❤ Љубов: 8 јануари, 13 јануари, 28 март, 9 мај, 26 мај, 24 јуни, 15 септември, 6 октомври, 7 октомври, 5 ноември, 22 ноември, 4 декември, 21 декември

💰 Пари и работа: 28 јануари, 18 февруари, 13 март, 23 април, 14 мај, 11 јуни, 21 јуни, 10 јули, 22 јули, 29 јули, 8 август, 21 септември, 1 декември, 29 декември

Рак

Хороскоп

🍀 Најсреќни денови: 24 април, 21 јуни, 10 јули

❤ Љубов: 8 јануари, 13 јануари, 19 јануари, 1 февруари, 11 февруари, 27 април, 2 јуни, 24 јуни, 24 јули, 22 август, 10 септември, 11 октомври, 18 октомври, 4 ноември

💰 Пари и работа: 28 јануари, 27 февруари, 20 март, 4 април, 11 јуни, 22 јули, 20 јули, 8 август, 11 август, 22 август, 7 септември, 20 октомври

Лав

Хороскоп

🍀 Најсреќни денови: 28 јануари, 11 јуни, 22 јули, 8 август

❤ Љубов: 19 јануари, 1 февруари, 11 февруари, 18 февруари, 21 февруари, 13 март, 14 мај, 26 мај, 27 јуни, 24 јули, 22 август, 21 септември, 7 октомври, 22 ноември, 29 декември

💰 Пари и работа: 6 јануари, 14 јануари, 27 февруари, 28 март, 19 април, 11 мај, 29 јули, 11 август, 22 август, 30 август, 7 септември, 15 септември, 21 септември, 6 октомври, 19 ноември

Девица

Хороскоп

🍀 Најсреќни денови: 27 февруари, 11 август, 22 август, 7 септември

❤ Љубов: 8 јануари, 13 јануари, 18 февруари, 25 февруари, 13 март, 20 март, 21 март, 12 април, 14 мај, 24 јуни, 22 јули, 21 септември, 6 октомври, 20 октомври, 5 ноември, 21 декември

💰 Пари и работа: 4 март, 20 март, 27 април, 4 мај, 20 мај, 10 јуни, 23 јуни, 30 август, 15 септември, 22 септември, 6 октомври, 23 октомври, 30 октомври, 4 ноември, 6 ноември, 19 декември

Вага

Хороскоп

🍀 Најсреќни денови: 20 март, 30 август, 15 септември, 22 септември, 6 октомври

❤ Љубов: 6 јануари, 14 јануари, 19 јануари, 1 февруари, 21 март, 12 април, 14 април, 19 април, 11 мај, 24 јули, 16 август, 22 август, 18 октомври, 20 октомври, 19 ноември

💰 Пари и работа: 23 април, 27 април, 26 мај, 21 јуни, 10 јули, 11 јули, 7 октомври, 23 октомври, 4 ноември, 6 ноември, 4 декември

Шкорпија

Хороскоп

🍀 Најсреќни денови: 27 април, 23 октомври, 30 октомври, 4 ноември

❤ Љубов: 6 јануари, 14 јануари, 18 февруари, 4 март, 13 март, 16 март, 14 април, 19 април, 9 мај, 11 мај, 15 мај, 20 мај, 10 јуни, 23 јуни, 10 септември, 21 септември, 1 декември, 19 декември, 29 декември

💰 Пари и работа: 13 јануари, 28 јануари, 26 мај, 11 јуни, 24 јуни, 22 јули, 28 јули, 8 август, 6 октомври, 22 ноември, 4 декември, 13 декември, 21 декември

Стрелец

Хороскоп

🍀 Најсреќни денови: 26 мај, 22 ноември, 4 декември, 13 декември

❤ Љубов: 4 март, 20 март, 21 март, 12 април, 23 април, 9 мај, 20 мај, 2 јуни, 10 јуни, 21 јуни, 23 јуни, 10 јули, 7 октомври, 20 октомври, 19 декември

💰 Пари и работа: 8 јануари, 13 јануари, 11 февруари, 21 февруари, 27 февруари, 26 јуни, 24 јули, 29 јули, 11 август, 22 август, 7 септември, 6 октомври, 18 октомври, 13 декември, 21 декември

Јарец

Хороскоп

🍀 Најсреќни денови: 13 јануари, 24 јуни, 13 декември, 21 декември

❤ Љубов: 6 јануари, 8 јануари, 28 јануари, 14 април, 19 април, 23 април, 11 мај, 2 јуни, 11 јуни, 21 јуни, 27 јуни, 10 јули, 22 јули, 28 јули, 5 ноември, 19 ноември

💰 Пари и работа: 8 јануари, 19 јануари, 11 февруари, 21 февруари, 13 март, 16 март, 28 мар, 14 мај, 24 јули, 22 август, 20 август, 15 септември, 21 септември, 22 септември, 6 октомври, 29 декември

Водолија

Хороскоп

🍀 Најсреќни денови: 19 јануари, 11 февруари, 24 јули, 22 август, 11 октомври, 18 октомври

❤ Љубов: 28 јануари, 1 февруари, 27 февруари, 9 мај, 20 мај, 10 јуни, 11 јуни, 23 јуни, 27 јуни, 22 јули, 29 јули, 8 август, 22 август, 7 септември, 19 декември

💰 Пари и работа: 18 февруари, 13 март, 16 март, 20 март, 4 април, 12 април, 27 април, 14 мај, 21 септември, 20 октомври, 20 октомври, 4 ноември, 1 декември

Риби

Хороскоп

🍀 Најсреќни денови: 18 февруари, 13 март, 14 мај, 21 септември, 29 декември

❤ Љубов: 25 февруари, 27 февруари, 28 март, 21 јуни, 10 јули, 11 јули, 22 јули, 29 јули, 11 август, 16 август, 7 септември, 15 септември, 11 септември, 6 октомври

💰 Пари и работа: 6 јануари, 14 јануари, 20 март, 21 март, 12 април, 11 мај, 25 мај, 7 октомври, 20 октомври, 19 ноември, 22 ноември, 21 ноември, 13 декември

Анкета

Анкета
Кога би можеле да изберете со која вакцина за заштита од КОВИД-19 да се вакцинирате, дали тоа би влијаело на вашата одлука за имунизација?
  • 36%
  • 11%
  • 53%
Се испраќа...

(Вкупно: 6552 гласа)

Цитат

Животот секогаш ти нуди втора шанса. Таа се нарекува УТРЕ.

Дилан Томас

Виц

Женскиот проблем „немам што да облечам“ е во изумирање во време на пандемија.

Сега се појави „имам што да облечам, но нема каде да го носам“.