Кои ќе ви бидат најсреќни денови во 2020 година според хороскопот? | Хороскоп
Почетна » Забава » Хороскоп » Кои ќе ви бидат најсреќни денови во 2020 година според хороскопот?

Кои ќе ви бидат најсреќни денови во 2020 година според хороскопот?

Ги чувствувате ли позитивните вибрации? Одбројуваме до почетокот на 2020 година. Време е за нови поглавја испишани со радости и успеси.

Еве кои денови ќе ви бидат најсреќни според хороскопот:

Овен

Хороскоп

Љубов: 3 јануари, 7 февруари, 9 февруари, 20 март, 24 март, 8 април, 7 мај, 5 јуни, 28 јуни, 22 јули, 19 август, 6 септември, 22 септември, 1 октомври, 16 октомври, 28 октомври, 14 ноември, 15 декември

Пари и работа: 11 јануари, 20 март, 24 март, 19 април, 23 април, 5 јули, 29 септември, 1 октомври, 31 октомври, 21 декември

Здравје: 13 јануари, 23 февруари, 9 март, 13 мај, 22 август, 2 септември, 17 септември, 29 ноември

Бик

Хороскоп

Љубов: 3 јануари, 11 јануари, 5 март, 9 март, 19 април, 23 април, 7 мај, 5 јуни, 22 август, 17 септември, 2 октомври, 23 октомври, 31 октомври, 15 ноември, 21 ноември, 14 декември, 15 декември

Пари и работа: 16 јануари, 20 јануари, 24 јануари, 22 март, 30 март, 24 април, 20 мај, 22 мај, 3 август, 30 ноември, 17 декември, 19 декември

Здравје: 11 јануари, 5 март, 8 април, 23 април, 22 септември, 16 октомври

Близнаци

Хороскоп

Љубов: 22 јануари, 16 февруари, 3 април, 11 мај, 22 мај, 5 јуни, 25 јуни, 5 јули, 5 септември, 13 септември, 22 септември, 29 септември, 4 октомври, 16 октомври, 28 октомври, 21 ноември, 30 ноември, 14 декември, 21 декември

Пари и работа: 10 јануари, 13 јануари, 3 февруари, 19 февруари, 23 февруари, 16 март, 13 мај, 28 мај, 21 јуни, 20 јули, 2 септември, 29 ноември, 30 декември

Здравје: 11 јануари, 5 мај, 22 мај, 25 јуни, 23 октомври, 15 ноември, 30 ноември

Рак

Хороскоп

Љубов: 16 јануари, 20 јануари, 24 јануари, 16 февруари, 10 март, 22 март, 30 март, 7 мај, 21 јуни, 5 јули, 12 јули, 20 јули, 3 август, 7 август, 13 септември, 23 октомври, 15 ноември, 19 декември, 30 декември

Пари и работа: 11 јануари, 7 февруари, 20 март, 24 март, 11 април, 28 мај, 28 јуни, 22 јули, 5 август, 19 август, 6 септември, 14 ноември, 30 декември

Здравје: 3 јануари, 5 јуни, 20 јули, 21 ноември, 14 декември

Лав

Хороскоп

Љубов: 20 јануари, 24 јануари, 9 февруари, 19 февруари, 23 февруари, 16 март, 22 март, 30 март, 13 мај, 5 јуни, 22 јули, 3 август, 19 август, 2 септември, 6 септември, 21 ноември, 1 декември, 14 декември, 15 декември, 17 декември, 19 декември

Пари и работа: 11 јануари, 5 март, 19 април, 23 април, 22 јули, 19 август, 6 септември, 2 октомври, 31 октомври, 28 ноември

Здравје: 10 јануари, 16 февруари, 5 јули, 22 јули, 19 август, 13 септември, 29 септември, 4 октомври, 21 декември

Девица

Хороскоп

Љубов: 13 јануари, 3 февруари, 7 февруари, 16 февруари, 19 февруари, 23 февруари, 16 март, 20 март, 24 март, 11 април, 13 мај, 28 јуни, 5 јули, 22 август, 2 септември, 13 септември, 29 септември, 1 октомври, 4 октомври, 14 ноември, 29 ноември, 21 декември

Пари и работа: 3 април, 8 април, 11 мај, 13 мај, 20 мај, 22 мај, 25 јуни, 22 август, 5 септември, 19 септември, 16 октомври, 28 октомври, 3 ноември, 30 ноември

Здравје: 24 јануари, 4 март, 10 март, 30 март, 3 август, 22 август, 2 октомври

Вага

Хороскоп

Љубов: 10 јануари, 11 јануари, 24 јануари, 7 февруари, 5 март, 10 март, 20 март, 24 март, 30 март, 8 април, 11 април, 19 април, 23 април, 27 април, 28 јуни, 3 август, 5 септември, 1 октомври, 16 октомври, 28 октомври, 31 октомври, 14 ноември, 17 декември, 19 декември

Пари и работа: 10 јануари, 7 мај, 28 мај, 20 јуни, 21 јуни, 20 јули, 22 септември, 16 октомври, 23 октомври, 3 ноември, 21 ноември, 30 декември

Здравје: 13 јануари, 3 февруари, 23 февруари, 13 мај, 2 септември, 5 септември, 22 септември, 3 ноември

Шкорпија

Хороскоп

Љубов: 11 јануари, 13 јануари, 3 февруари, 19 февруари, 23 февруари, 5 март, 16 март, 3 април, 19 април, 23 април, 27 април, 7 мај, 13 мај, 20 мај, 22 мај, 25 јуни, 2 септември, 23 октомври, 31 октомври, 15 ноември, 21 ноември, 29 ноември

Пари и работа: 3 јануари, 9 февруари, 5 јуни, 22 јули, 19 август, 6 септември, 15 ноември, 21 ноември, 1 декември, 14 декември

Здравје: 7 февруари, 20 март, 24 март, 28 јуни, 1 октомври, 14 ноември

Стрелец

Хороскоп

Љубов: 3 јануари, 10 јануари, 7 февруари, 20 март, 24 март, 3 април, 11 април, 11 мај, 22 мај, 28 мај, 5 јуни, 20 јуни, 21 јуни, 25 јуни, 28 јуни, 12 јули, 20 јули, 7 август, 1 октомври, 14 ноември, 21 ноември, 30 ноември, 1 декември, 14 декември, 30 декември

Пари и работа: 16 февруари, 9 март, 19 април, 5 мај, 7 јули, 22 август, 13 септември, 29 септември, 4 октомври, 21 декември

Здравје: 3 јануари, 11 јануари, 5 март, 19 април, 23 април, 5 јуни, 31 октомври, 15 декември

Јарец

Хороскоп

Љубов: 10 јануари, 11 јануари, 9 февруари, 16 февруари, 5 март, 19 април, 23 април, 27 април, 28 мај, 20 јуни, 21 јуни, 5 јули, 12 јули, 20 јули, 22 јули, 5 август, 7 август, 19 август, 6 септември, 13 септември, 29 септември, 4 октомври, 31 октомври, 30 декември

Пари и работа: 16 јануари, 20 јануари, 24 јануари, 10 март, 8 април, 3 август, 5 септември, 22 септември, 16 октомври, 28 октомври, 3 ноември, 17 декември, 19 декември

Здравје: 16 февруари, 3 април, 20 мај, 25 јуни, 5 јули, 29 септември, 30 ноември

Водолија

Хороскоп

Љубов: 16 јануари, 24 јануари, 9 февруари, 9 март, 10 март, 22 март, 30 март, 3 април, 11 мај, 20 мај, 22 мај, 25 јуни, 22 јули, 3 август, 5 август, 19 август, 22 август, 6 септември, 17 септември, 2 октомври, 30 ноември, 17 декември, 19 декември

Пари и работа: 13 јануари, 3 февруари, 19 февруари, 23 февруари, 16 март, 7 мај, 13 мај, 2 септември, 27 септември, 23 октомври, 10 ноември, 21 ноември, 29 ноември

Здравје: 10 јануари, 24 јануари, 30 март, 28 мај, 20 јуни, 21 јуни, 17 декември

Риби

Хороскоп

Љубов: 10 јануари, 13 јануари, 3 февруари, 19 февруари, 23 февруари, 9 март, 8 април, 13 мај, 28 мај, 20 јуни, 12 јули, 20 јули, 7 август, 22 август, 5 септември, 17 септември, 22 септември, 2 октомври, 16 октомври, 29 октомври, 3 ноември, 30 декември

Пари и работа: 3 јануари, 7 февруари, 20 март, 24 март, 11 април, 5 јуни, 28 јуни, 1 октомври, 14 ноември, 21 ноември, 1 декември, 14 декември

Здравје: 13 јануари, 19 февруари, 16 март, 13 мај, 22 јули, 19 август, 6 септември

Анкета

Анкета
Дали си го променивте однесувањето во врска со ракување, миење на рацете, допирање на лицето и одржување на социјална дистанца во услови на коронавирус?
  • 95%
  • 5%
Се испраќа...

(Вкупно: 3240 гласа)

Цитат

Не патуваме за да избегаме од животот, туку за животот да не ни избега нам.

Анонимен

Виц

Мажите со брада во 1819 година:

- Ќе ја убијам оваа мечка со голи раце!!!

Мажите со брада во 2019 година:

- Органски ли е овој крем за раце?