Блогерки-пријателки кои патуваат заедно ќе ви ја разбудат желбата за летни авантури со тропските фотографии
Почетна » Новости » Занимливости » Блогерки-пријателки кои патуваат заедно ќе ви ја разбудат желбата за летни авантури со тропските фотографии

Блогерки-пријателки кои патуваат заедно ќе ви ја разбудат желбата за летни авантури со тропските фотографии

Фотографиите на Каролине Ајнхоф и Бриџит Бал ќе ви го разбудат копнежот за заеднички летни авантури со вашите пријателки.

Атрактивните девојки кои поседуваат свои блогови за мода, убавина и патување споделуваат иста страст и редовно патуваат заедно низ светот. Нивните најнови фотографии од заедничките егзотични одмори постојно им го зголемуваат бројот на обожаватели на Instagram и им носат само комплименти.

Каролине Ајнхоф и Бриџит Бал Каролине Ајнхоф и Бриџит Бал Каролине Ајнхоф и Бриџит Бал Каролине Ајнхоф и Бриџит Бал Каролине Ајнхоф и Бриџит Бал Каролине Ајнхоф и Бриџит Бал Каролине Ајнхоф и Бриџит Бал Каролине Ајнхоф и Бриџит Бал Каролине Ајнхоф и Бриџит Бал Каролине Ајнхоф и Бриџит Бал Каролине Ајнхоф и Бриџит Бал Каролине Ајнхоф и Бриџит Бал Каролине Ајнхоф и Бриџит Бал Каролине Ајнхоф и Бриџит Бал Каролине Ајнхоф и Бриџит Бал Каролине Ајнхоф и Бриџит Бал Каролине Ајнхоф и Бриџит Бал Каролине Ајнхоф и Бриџит Бал Каролине Ајнхоф и Бриџит Бал Каролине Ајнхоф и Бриџит Бал Каролине Ајнхоф и Бриџит Бал Каролине Ајнхоф и Бриџит Бал Каролине Ајнхоф и Бриџит Бал Каролине Ајнхоф и Бриџит Бал Каролине Ајнхоф и Бриџит Бал Каролине Ајнхоф и Бриџит Бал Каролине Ајнхоф и Бриџит Бал Каролине Ајнхоф и Бриџит Бал Каролине Ајнхоф и Бриџит Бал Каролине Ајнхоф и Бриџит Бал Каролине Ајнхоф и Бриџит Бал Каролине Ајнхоф и Бриџит Бал Каролине Ајнхоф и Бриџит Бал Каролине Ајнхоф и Бриџит Бал

Покрај заедничките фотографии, модерните блогерки споделуваат и сопствени фотографии од своите модни комбинации.

Каролине е по потекло од Германија и има 25 години. Таа е креатор на блогот „It’s Me Caro“, каде пишува дека никогаш не ни сонувала дека работата би можела да ѝ ги исполни сите соништа. Сега таа патува, ужива и патем, заработува од тоа.

Каролине Ајнхоф Каролине Ајнхоф Каролине Ајнхоф Каролине Ајнхоф Каролине Ајнхоф Каролине Ајнхоф Каролине Ајнхоф Каролине Ајнхоф Каролине Ајнхоф Каролине Ајнхоф Каролине Ајнхоф Каролине Ајнхоф Каролине Ајнхоф Каролине Ајнхоф Каролине Ајнхоф Каролине Ајнхоф Каролине Ајнхоф Каролине Ајнхоф Каролине Ајнхоф Каролине Ајнхоф Каролине Ајнхоф Каролине Ајнхоф Каролине Ајнхоф Каролине Ајнхоф Каролине Ајнхоф

Бриџит работела во одделот за односи со јавноста на Ив Сен Лоран во Њујорк, пред да донесе одлука да започне свој блог. Таа е лицето зад блогот „And I Was Like“.

Бриџит Бал Бриџит Бал Бриџит Бал Бриџит Бал Бриџит Бал Бриџит Бал Бриџит Бал Бриџит Бал Бриџит Бал Бриџит Бал

Анкета

Анкета
Каков е вашиот став за новото име Република Северна Македонија?
  • 26%
  • 74%
Се испраќа...

(Вкупно: 8548 гласа)

Цитат

Понекогаш твојата среќа е изворот на твојата насмевка, но понекогаш насмевката може да биде изворот на твојата среќа.

Тик Нјат Хан

Виц

Кога жена вели дека нема што да облече, тоа значи дека нема НОВИ алишта.

Кога маж вели дека нема што да облече, тоа значи дека нема ЧИСТИ алишта.